Noćni život

:):D:o;):(:Po:):aneurizma::angel::bye::cool::cut::lol::lukavi::nezna::roll::wow::yes::^^::2c::abd::alexis::angelbad::aparatic::arap::assimilate:
:astral::athe::auto::avion::baby::backstab::bagonhead::balerina::barfy::bear::bedfuck::beer::beljise::bicikl::biggrin::bih::bite::bless::blindfold:
Zeus
Zeus
u Noćni život

G:KOLEKTIV — HORROR PETAK 13 PARTY [13.10.]

Petak 13. je jedan od 365 dana u godini i obično dolazi između četvrtka 12. i subote 14. u mjesecu :) Svake godine imamo najmanje jedan "petak 13. ", a najviše tri. Sigurno ste već zaboravili na onaj u siječnju, a mi ćemo se potruditi da ovaj, posljednji u ovoj godini, ne zaboravite. Pripremili smo za vas horror party veći nego što je viđen u American Horror Story.

Vraćamo se, prikladno, nazad u naš omiljeni podrum kluba "Klub" (Pavla Hatza 15, Zagreb) gdje ćemo vas i ovaj puta, na dva stage-a, piliti neustrašljivim duelom: MISS ICONIC (a.k.a. black widow on black stage) vs. DISCO HELGA (a.k.a. red devil on red stage). Shvatili ste hint :wink: :wink: da je dress code sve crveno i/ili crno. Ulaz je samo 25 kuna, a one najsretnije ćemo prigodno počastiti pićima večeri - višnjevac i borovnička. A ako vam to nije dosta i od silnog skakanja i vrištanja vam padne šećer, pripremili smo slatke poslastice - neke za konzumaciju, a neke samo za gledanje. Ako si solo i želiš postati žrtva odlične zabave i upoznati svog "Jasona", zatraži posebnu naljepnicu na ulazu. Dobro je napomenuti da je party samo za punoljetne i da cajke ne puštamo.

You're doomed! You're all doomed! :grim:
G:KOLEKTIV - party kolektiv koji je otvoren za sve ljude dobre volje te gej & strejt friendly ekipu. Party za vas organiziraju: @digital.ghost @groot @oblivion @rhynn. Slobodno nas počastite cugom ;)

G:KOLEKTIV — HORROR PETAK 13 PARTY [13.10.]

Za cijeli članak i komentare trebaš se prijaviti. Nemaš račun? Registriraj se.